Xαλκίδα:Νέα δεδομένα για το θάνατο του 46χρονου- Συνελήφθη ιδιοκτήτης ψησταριάς

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς στη Χαλκίδα ο οποίος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια έπειτα από τον θάνατο του άτυχου 46χρονου.

Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με τον 46χρονο Χαλκιδαίο που πέθανε από ανακοπή καρδιάς μετά από έκθεση στον ήλιο κάτω από υψηλές θερμοκρασίες.

Θύμα θερμοπληξίας ήταν τελικά ο 46χρονος άνδρας που έχασε τη ζωή του στη Χαλκίδα, . Ωστόσο σχετικά με το επάγγελμά του υπάρχει σύγχυση πληροφοριών. Οι πρώτες πληροφορίες τον ήθελαν να εργάζεται ως διανομέας στην πόλη αλλά τοπικές πηγές βγήκαν στη δημοσιότητα και το διέψευσαν αρχικά.

Δήλωση διάψευσης έκανε και ο πρόεδρος του Σωματείου Καταστηματαρχών Εστίασης-Αναψυχής και Ψυχαγωγίας Εύβοιας, Βασίλης Ευθυμίου, που διευκρίνισε ότι ο άντρας δεν ασκούσε αυτό το επάγγελμα.

Ο άνδρας σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο έκανε βόλτες στο κέντρο της Χαλκίδας με το ποδήλατο του για αρκετές ώρες μέσα στη ζέστη. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οριστικές απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του αναμένεται ότι θα δώσει η νεκροψία – νεκροτομή.

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης ψησταριάς όπου εργαζόταν ο 46χρονος – Δούλευε τελικά ως διανομέας χωρίς σύμβαση

Λίγο μετά τις 16.45 έγινε γνωστό πως συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς στη Χαλκίδα που φέρεται να εργαζόταν ο 46χρονος. Τοπικές πηγές αναφέρουν πως ο άτυχος άνδρας ήταν γνωστός στους καταστηματάρχες της Χαλκίδας για τους οποίους έκανε μικροδουλειές. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είχε πολλά υποκείμενα νοσήματα.

Ωστόσο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 46χρονος εργαζόταν ως διανομέας στην ψησταριά «Μικρό» αλλά χωρίς να έχει σύμβαση εργασίας. Σημειώνεται πως για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και η Επιθεώρηση Εργασίας. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το ΑΤ Χαλκίδας. Στις 17.50 έγινε γνωστό πως ο ιδιοκτήτης αφέθηκε ελεύθερος.

Το νοσοκομείο Χαλκίδας που αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Την Πέμπτη 20/07/2023 προσεκομίσθει στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί. Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30 μ.μ. Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία».

Σχετικά